Onderzoeken bij het MDCA

Bij ons in vertrouwde handen
Uw huisarts, verloskundige, specialist of andere zorgverlener verwijst u naar het MDCA voor het verrichten van onderzoeken naar uw gezondheid. Of dit nu via bloed, urine of andere lichaamsmaterialen wordt onderzocht in het laboratorium, onze medewerkers staan altijd voor u klaar. De gezondheid van de patiënt staat voorop en met een persoonlijke benadering besteden wij tijd en aandacht aan iedereen die bij het MDCA komt.

Door ons aangeboden laboratorium-onderzoeken
Bij het MDCA kunt u terecht voor al uw laboratoriumdiagnostiek. Het meerendeel van de metingen wordt door het MDCA op haar eigen laboratorium verricht, maar voor een aantal bepalingen maken we gebruik van de diensten aangeboden door collega-laboratoria. Voor een overzicht van bepalingen die door ons worden verricht, klik hier Voor overige, niet vermelde onderzoeken kunt u ook bij ons terecht, want deze laten we op een ander laboratorium bepalen.

MDCA meer dan een laboratorium
Op verschillende servicepunten/prikposten worden ook functieonderzoeken, zoals een fundusfotografie, 24-uurs bloeddrukmeting, spirometrie en (Holter-) ECG, verricht. Via onze website is het mogelijk om zelf een online afspraak te maken voor deze onderzoeken. Tevens is het mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen.
Voor uw gemak zijn we met ruim 30 servicepunten/prikposten in de regio Amsterdam en Amstelland altijd dichtbij. En bent u slecht ter been of door ziekte thuisgebonden dan komen we bij u thuis op indicatie van de huisarts. Het enige wat wij vragen is of u altijd een geldig legitimatiebewijs en een geldige zorgpas of ziekenhuispas bij de hand heeft.